Szolnoki Ifjúsági Információs Oldalak
Termeink
 
Szabadidő
 
Galéria
 
Diákélet
 
Munka
 
Tanulás
 
Ifjúsági információk
 
Utazás
 
Ügyintézés
 
Humán
 
Kapcsolat
 
Elérhetőségünk

szolif@externet.hu

+ 36 20 28 40 224

facebook.com/Ifjúsági Ház

 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
beszamolo2012
Tartalom
 
Fotók - Ifjúsági Iroda
Fotók - Ifjúsági IrodaKéptárak: Súgó
Infopont 2003-2004
Pár jól sikerült fotó az Infopont eddigi működéséről és az Infopontban dolgozó szorgalmas diákokról :-)
Social Soccer Cup 2005
2005. június 18-án 2. alkalommal rendezték meg az ausztriai Gratweinben a Social Soccer Cup elnevezésű nemzetközi focitornát, melyre Szolnokról két csapat is nevezett. A GenerációKupa válogatott Szolifoci az első, az Alternatív Gimnázium Alter FC nevű csapata pedig a 13. helyet szerezte meg a 25 résztvevő csapat közül. Gratulálunk!
Tiszai vízitúra 2005
2005. július 15-én a rövidke nyári időjárást éppen elcsípve indult útnak az idei vízitúra csapata az Ifjúsági Iroda egyik munkatársával, valamint a sokat próbált vízitúra vezetővel.
Nagykörűi Cseresznyefesztivál 2005
2005. július 23-án a testvérvárosunkból, Reutlingenből érkező német hard rock zenekart, a Bottle Necket kísértük el a nagykörűi fellépésére.
Német-magyar diákcsere program 2005
2005. augusztus első két hetében láttuk vendégül a testvérvárosunkból, Reutlingenből érkező német középiskolás csoportot és kísérőiket.
6. Örökség Fesztivál, X. Etnozenei és Folkrock Fesztivál 2005
Az augusztus 20-hoz kapcsolódó Fesztiválsorozatunk idén ünnepelte a 10. születésnapját. Ebben az albumban ízelítőt láthattok a fesztivál hangulatáról, fellépőiről. A fotókat Illyés Csaba készítette, de sajnos a tárhely korlátai miatt nem tudom eredeti méretben közzétenni azokat.
Infopont 2005
Néhány életkép az idei Infopont működéséről.
III. Civil Kavalkád 2005
2005. szeptember 2-án a Hild téren a III. Civil Kavalkádon nyitottuk ki utoljára ebben az évben az Infopontot. A nyári programjainkról készült fotókat vetítettük, és rögtönzött kézművesfoglalkozásra invitáltuk a járókelőket.
Kézműhely 2005/2006
Gyönyörködjetek az eddig elkészült munkákban és gyertek Ti is alkotni a Kézműhelybe minden páros szerdán 16 órától!
Kézműves foglalkozás a Vargában
2005. november 28-án és december 5-én a Varga Katalin Gimnázium 9. a osztályfőnöke hívott meg kézműves foglalkozás tartására, amit meglepetésnek szánt az osztálya számára. Végre fel tudtam tölteni néhány ott készült fotót, hamarosan a többit is megtaláljátok.
Határtalan 7 Martfű
2005. december 5-én zajlott Martfűn a Határtalan 7 elnevezésű Kistérségi Ifjúsági Találkozó, melyen a szolnoki VDT és Gyt képviseltette magát.
A szakmai és kulturális programok mellett a kézműveskedést is kipróbálhatták a fiatalok.
Diákönkormányzati hétvégék
2005. december 9-től 11-ig Szolnokon, a Tiszaligetben volt képzés utolsó hétvégéje. A komoly témák és tréning között kikapcsolódásra is volt lehetőségük a résztvevőkenk.
Kövek
2005. december 7-én egyesületünk meghívására adta elő a Kolibri Színház két színésze a Kövek c. darabot. Az előadást kb. 200 tizenéves látta élőben, most pedig itt követhetitek nyomon a két srác tanulságos történetét Illyés Csaba fotói segítségével.
Irodafelújítás
Az új irodánk felújítását követhetitek nyomon a kulcsátadás állapotától egészen a végeredményig.
Irodaátadás
2006. március 31-én került sor az új, Szapáry úti irodahelyiségünk átadására és hivatalos megnyitására. A fotókat Illyés Csaba készítette.
Social Soccier Cup 2006
Idén 2. alkalommal utaztunk el az ausztriai Gratweinben megrendezésre kerülő focitornára. Bár a részvételünk nem a várakozásainknak megfelelően alakult, a kirándulásunk igazi kikapcsol(ód)ás volt a résztvevőknek.
WAN2 Fesztivál
A 2006-os WAN2 Fesztivál információs szolgáltatását az irodánk által működtetett Infopont tapasztalt kortársegítői látták el. Emellett a szolnoki művészeti iskola diákjai tetoválták hennával a fesztivál látogatóit. Íme egy kis ízelítő a munkánkból és a fesztivál hangulatából.
Gulyásfesztivál 2006

Egy kis főzőcske "Ifjúsági Iroda módra".

Kézműhely 2006/2007
Etnozóna 2007: Napra, Fakutya
2007. március 2.
A fotókat készítette: Gődér G., Lukács M., Katona B. :-)
Etnozóna 2007: BRAN, 30Y
2007. március 16.
A fotókat készítette: Lukács M., Katona B.
Ováció 2007
A június 14-i városi tanévzáró buli fotói.
2. Szapáry Utcafesztivál
A Szolnok Napja alkalmából 2007. szeptember 1-jén megrendezett utcafesztivál és civil kavalkád színes programjainak fotóit találjátok ebben a képtárban.
Gulyásfesztivál 2007

Főzőcske okosan!

Örökség Etnozenei Fesztivál 2007
I. Rezsoparti 2007. 10. 12.
Jó hangulatú, szolíd főzős buli pár türelmes, de nagggyyyon éhes emberkével...
24 órás vetélkedő 2007.
RoxaKKK - Kispál és a Borz 2007. dec. 21. I.

Egy nagy buli a 25 éves Kispállal.... llyés Csaba fotói (köszönjük:)

Kispál és a Borz II.

 

Reutlingen 2008

 

Teremfestés

A Vizuális Művészeti Alapiskola egyik csoportja, Nagy Dénes vezetésével a csúf fehér falak helyett, színes kavalkádot varázsolt, így mindjárt más a hangulat...

A képek két hónap (na jó, az ünnepek is közbejöttek) munkáját dokumentálják, egészen a munka végeztével jól megérdemelt nasollásig...

Szolnok Eclectic

Három helyi érték: Jaskasam, Anyám és nyulam, SZV Crew. 1 rendbenlévő este esete.

Supernem

De igen! De nem, de igen! Ez családias, ám jó hangulatú buli volt 2010. februárban.

Tavaszi hangulat 30Y-nal

Begördült abusz, pontosan, ahogy tavasszal szokott. Hiába, a 30Y-os az egyik legmegbízhatóbb járat....

TehetségQtató

Tavaszi szél vízet áraszt, meg jó hangulatot, egészséges versengést, nagyszerű zenekarokat. Jó vereseny volt, reméljük folyt. köv.

Roxalkodás 2010. 05. 01.

A tiszaligeti stadion bejáratánál szokás szerint dübörgött a rock´n˙roll. Sör, rock, csajok, ilyesmi...

Kézműhely 2010. május


 

Művészeti Kiállítás 2010. június


 

A pingpong versenysorozat első állomása 2010. június


 

Henna foglalkozás 2010. június


 

A pingpong versenysorozat 2. állomása 2010. július


 

Kézműhely 2010. szeptember


 

Az igazmondó juhászlegény című előadás 2010. október


 

Kézműhely 2010. október


 

Piroska és a farkas című előadás képei 2010. november


 

Játékország Segélykoncert 2010.12.10


 

Join The Darkside Night 2010.12.18.


 

VDT és GYT Karácsonyi Buli 2010.12.22.


 

2011. április 1. Bolondok napi Tavaszköszöntő VDT-GyT buli

A VDT-GyT Bolondok napi buliján fellépett a Real Dreams zenekar, az SB'Up, Free Feelings, Lil'Shot tánccsoportok, majd a Black Noize szolgáltatta a zenét. Volt karaoke, játékbarlang, teaház, és jó hangulat.

Jó nézelődést!

2011. március 31. A nagy ho-ho-ho-horgász - a Babszem Jankó Gyermekszínház előadása

Gyermekszínházi sorozatunk második állomásaként  A nagy ho-ho-ho-horgász című előadást láthatták a gyerekek a Babszem Jankó Gyermekszínház előadásában. Lelkesedés, ujjongás, csillogó szemek!

Művészeti Iskola (VIZU) tanévzáró kiállítása

 
Társoldalaink

 

 
Ezt nézd meg!

 

 

 

 

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?